echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Yolanda Silfhout begeleidt u bij alle familiekwesties

Familierecht

Familiekwesties liggen gevoelig, dat weten wij als geen ander

Eenderde van alle huwelijken in Nederland strandt door echtscheiding. Ook samenwonenden zetten vaak een punt achter hun relatie. Het beëindigen van relaties brengt vaak veel problemen met zich mee. Zowel emotioneel als financieel kan dit een enorme belasting zijn. Wat je nodig heeft bij een echtscheiding, is deskundig advies en betrouwbare voorlichting, met ruimte voor emoties en oog voor de belangen van betrokkenen. En dat is waar Silfhout advocatuur & mediation je in ondersteunt.

Yolanda Silfhout begeleidt je gedurende het gehele traject van de echtscheiding of het uit elkaar gaan. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is het doel een gezamenlijke regeling. Want als het even kan, probeert Yolanda een vechtscheiding te vermijden. Een vechtscheiding kent alleen verliezers, met name voor kinderen is dit vreselijk.
Tenzij er echt geen andere opties meer zijn, maar dan gaat zij een gang naar de rechtbank niet uit de weg.

Mediation & advocaat familierecht te Dordrecht

Meer dan alleen echtscheidingen

Behalve voor echtscheiding, kun je bij Yolanda Silfhout terecht voor meer bekende kwesties op het gebied van familierecht zoals kinder- en partneralimentatie, vernietiging van een erkenning en de gerechtelijke vaststelling van vaderschap. Silfhout advocatuur & mediation werkt samen met psychologen, accountants, fiscalisten en verzekeringsdeskundigen. Als het nodig is, schakelen wij ook andere deskundigen in. Zodat wij je altijd voorzien van een deskundig advies. Omdat wij weten dat je al genoeg aan je hoofd hebt.