echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Yolanda Silfhout begeleidt u bij alle familiekwesties

Familierecht

Familiekwesties liggen gevoelig, dat weten wij als geen ander

Eenderde van alle huwelijken in Nederland strandt door echtscheiding. Ook samenwonenden zetten vaak een punt achter hun relatie. Het beëindigen van relaties brengt vaak veel problemen met zich mee. Zowel emotioneel als financieel kan dit een enorme belasting zijn. Wat u nodig heeft bij een echtscheiding, is deskundig advies en betrouwbare voorlichting, met ruimte voor emoties en oog voor de belangen van betrokkenen. En dat is waar Silfhout advocatuur & mediation u in ondersteunt.

Yolanda Silfhout begeleidt u gedurende het gehele traject van de echtscheiding of het uit elkaar gaan. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is het doel een gezamenlijke regeling. Want als het even kan, probeert Yolanda een vechtscheiding te vermijden. Een vechtscheiding kent alleen verliezers, met name voor kinderen is dit vreselijk.
Tenzij er echt geen andere opties meer zijn, maar dan gaat zij een gang naar de rechtbank niet uit de weg.

Mediation & advocaat familierecht te Dordrecht

Wat bedoelen wij met een gezamenlijke regeling? Wij noemen dat mediation. Dat is bedoeld om een echtscheiding of een ontbinding van geregistreerd partnerschap goed te laten verlopen. Het doel is een vechtscheiding te voorkomen. Mediation is een van de specialiteiten van Silfhout advocatuur & mediation te Dordrecht. Yolanda Silfhout, advocaat sinds 1989, begeleidt beide partners om tot een goede regeling te komen. Zonder dat u naar de rechter moet.

Meer dan alleen echtscheidingen

Behalve voor echtscheiding, kunt u bij Yolanda Silfhout terecht voor meer bekende kwesties op het gebied van familierecht zoals kinder- en partneralimentatie, vernietiging van een erkenning en de gerechtelijke vaststelling van vaderschap. Silfhout advocatuur & mediation werkt samen met psychologen, accountants, fiscalisten en verzekeringsdeskundigen. Als het nodig is, schakelen wij ook andere deskundigen in. Zodat wij u altijd voorzien van een deskundig advies. Omdat wij weten dat u al genoeg aan uw hoofd heeft.