scheidingsadvocaat Dordrecht

Testimonials

Bent u op zoek naar een oprecht betrokken advocaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder een aantal reacties van cliënten over Silfhout advocatuur & mediation.

Cliënten:
- Yolanda heeft mij bij bijgestaan in een echtscheiding. Ik beoordeel haar als vriendelijk en vakbekwaam. Een echte dame die realistisch is en haar afspraken nakomt.
- Wij hebben Yolanda als mediator ingeleend in een arbeidsgeschil met een langdurig zieke medewerker. Ze heeft dit naar beider tevredenheid tot een goed einde gebracht. Top gedaan en mocht er nog eens een geschil zijn dat weten wij jullie te vinden.
-
Deskundig, maar persoonlijk. Onafhankeijk advies waarbij geen loze beloften gegeven worden.
- Ik ben destijds goed voorgelicht en goed te woord gestaan door Yolanda. Alles was vrij snel duidelijk en snel geregeld.
- Een oprecht betrokken advocaat is zeker een goede omschrijving, dat is ook mijn ervaring. Vriendelijk, correct en zeer vakbekwaam. Dit kantoor zou ik een ander zeker aanraden.
- De inzet en gesprekken met Mw. Silfhout hebben er toe geleid dat ik nog meer in het belang van mijn dochter ben gaan denken. Mw. Silfhout heeft altijd goed mijn verhaal en gevoel op papier weten te zetten. Ik voelde me echt begrepen door haar.

 Voor een nadere kennismaking bent u van harte welkom op ons kantoor.