scheidingsadvocaat Dordrecht

De juridische partner op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.

Over silfhout advocatuur & mediation

Oprecht betrokken

Ben je op zoek naar een oprecht betrokken advocaat op het gebied van arbeidsrecht en familierecht, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Yolanda Silfhout:
• verleent deskundige juridische bijstand op het gebied van familie- en arbeidsrecht;
• is de sparringpartner voor overleg op deze rechtsgebieden;
• heeft jarenlange ervaring in de advocatuur;
• is deskundig op het gebied van mediation en andere vormen van conflictbeheersing en
• hanteert duidelijke tarieven.

Silfhout advocatuur & mediation is opgericht in 2016 en is een spin-off van Visser & Silfhout Advocaten, waaraan Yolanda vanaf 1989 tot 2016 als partner verbonden was. Voor een nadere kennismaking ben je van harte welkom op ons kantoor.

Onze werkwijze

U kunt bij ons terecht voor alle zaken op het gebied van arbeids- en familierecht. Op deze rechtsgebieden beschikt Yolanda Silfhout over een ruime ervaring. Als klant bent u ervan verzekerd dat u wordt bijgestaan door een advocaat die is gespecialiseerd in beide rechtsgebieden en u kunt altijd rekenen op onze actuele kennis van zaken.

De relatie tussen een cliënt en advocaat is gebaseerd op vertrouwen. Daarom maakt Yolanda Silfhout altijd eerst graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bij ons op kantoor, of bij u op het bedrijf, kijken we vervolgens waarmee Yolanda Silfhout u kan helpen. Zij brengt het probleem in kaart en bepaalt de strategie en wat de beste aanpak is.

Silfhout advocatuur & mediation hecht veel waarde aan openheid en goede communicatie. Bovendien richten wij ons duurzame oplossingen voor onze cliënten. In verreweg de meeste gevallen zoeken wij eerst contact met de wederpartij om in goed overleg tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Yolanda Silfhout

Yolanda Silfhout is eigenaar en oprichter van Silfhout advocatuur & mediation. Zij is, na een jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, overgestapt naar de advocatuur, om een samenwerkingsverband aan te gaan met Jochum Visser. Die samenwerking heeft van 1989 tot 1 april 2016 geduurd. Daarna besloot zij een eigen kantoor te starten.

Yolanda heeft zich toegelegd op familierecht en arbeidsrecht omdat deze rechtsgebieden vanwege haar praktische inslag en grote interesse in mensen, goed bij haar passen.

Yolanda houdt ervan om met haar cliënten te overleggen en mee te denken, om zodoende een mooi resultaat neer te kunnen zetten.

Yolanda is een oplossingsgerichte en betrokken advocaat, die voortvarend voor u te werk gaat. Zij weet heel goed het evenwicht te vinden tussen de emotionele en zakelijke kant. Het liefst probeert ze tot een oplossing te komen in overleg. Lukt dit niet, dan zal zij zich hard maken voor de belangen van haar cliënt. Met haar aanpak, deskundigheid en oog voor detail bent u zeker van een betrokken advocaat.

078 - 613 45 33
jhs@silfhoutam.nl

Henriƫtte Sarnezky

Henriëtte heeft haar sporen als Officemanager in de advocatenpraktijk ruimschoots verdiend. Zij heeft 21 jaar gewerkt in de praktijk van Visser Silfhout advocaten en is met Yolanda meegegaan.

Henriëtte heeft een uitstekend oog voor datgene wat een organisatie nodig heeft. Naast de financiële administratie is zij aanspreekpunt voor allerlei niet-juridische aangelegenheden. Zij regelt wat er geregeld moet worden!

Henriëtte is klantvriendelijk, staat open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Zij vindt het leuk om met jonge mensen te werken. Als u Silfhout advocatuur & mediation belt, zult u Henriëtte op maandag, dinsdag en/of woensdag aan de lijn kunnen krijgen.

078 - 613 45 33
hes@silfhoutam.nl