echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Wij weten als geen ander dat ondernemen en scheiden niet goed samengaan.

u bent Ondernemer en u gaat scheiden?

Daar komt veel bij kijken maar wij regelen het voor u!

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis en dat geldt eens te meer als u ondernemer bent. U heeft naast uw eigen belang, ook het belang van uw onderneming te bewaken. Silfhout advocatuur & mediation staat u op deskundige wijze bij.

Bij de afhandeling van een scheiding, waarbij een onderneming is betrokken, komt veel kijken. Wat er met uw onderneming gebeurt als u gaat scheiden, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld als u in gemeenschap van goederen bent gehuwd, valt uw (aandeel in de) onderneming in de gemeenschap. Zijn er huwelijkse voorwaarden opgesteld, dan hangt het ervan af wat u op grond van deze voorwaarden met uw echtgenoot bent overeengekomen. Hoe dan ook, er moet een duidelijke regeling komen die goed is voor zowel uw bedrijf als u en uw partner.

Echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Of u nu zelf ondernemer bent of u bent de partner van een ondernemer, Yolanda Silfhout en haar team staan u graag op deskundige wijze bij. De werkwijze van Yolanda is daarbij doortastend en gericht op een oplossing. Wij werken samen met deskundigen, waaronder accountants en registor valuators. Vanzelfsprekend kunnen wij ook samenwerken met uw eigen accountant om inzicht in uw financiële situatie en de voor u gewenste financiële afwikkeling in kaart te brengen.

Bent u ondernemer en gaat u scheiden of overweegt u(w partner) een echtscheiding? Bel ons of stuur een e-mail voor een deskundige begeleiding. Ons doel is: toekomstperspectief behouden voor u én uw onderneming.

Méér dan alleen echtscheidingen

Behalve voor echtscheiding, kunt u bij ons ook terecht voor meer bekende kwesties op het gebied van familierecht: alimentatie, vernietiging van een erkenning en de gerechtelijke vaststelling van vaderschap. Wij werken samen met psychologen, accountants, fiscalisten en verzekeringsdeskundigen. Als het nodig is, schakelen wij ook andere deskundigen in. Zodat wij u altijd voorzien van deskundig advies. Omdat wij weten dat u al genoeg aan uw hoofd heeft.